Το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι το αντικείμενο που θα μονοπωλήσει την προσοχή και τη δική σας και των επισκεπτών σας για όλες τις γιορτές. Έτσι, είναι μια άριστη ευκαιρία για να κάνετε εντύπωση και να ομορφύνετε τον χώρο σας. Παρακάτω σας δίνουμε μερικές συμβουλές και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για να το πετύχετε.

 

Επιλογή δέντρου: Η πιο σημαντικά απόφαση που έχετε να πάρετε είναι αυτή της επιλογής του Χριστουγεννιάτικου δέντρου. Επενδύστε σε ένα καλό δέντρο το οποίο κατά πάσα πιθανότητα θα στολίζετε για πολλά χρόνια. Φέτος κυκλοφορούν στο εμπόριο και δέντρα τα οποία έχουν μια φυσική κίνηση και όψη θυμίζοντας τα δέντρα που βρίσκονται έξω στη φύση. Και αυτά είναι μια όμορφη και καλή επιλογή. Δείτε την συλλογή μας: https://www.4epoxes.com/xristougenniatika-eidi/xristougeniatika-dentra

Δώστε στο δέντρο σας ένα θέμα:  Μπορεί να είναι παιδικό με πολλά ξύλινα στολίδια, Αμερικάνικο με γλειφιτζούρια και γλυκίσματα, χειμωνιάτικο με λευκές μπάλες, vintage style ή ρομαντικό σε ροζ αποχρώσεις, κλασσικό και αρχοντικό χρυσό ή οικολογικό με ξύλινα στολίδια. Ακόμα μπορείτε να επιλέξετε ένα χρώμα που να ταιριάζει με το σπίτι σας ή έναν πετυχημένο συνδυασμό χρωμάτων για παράδειγμα, γαλάζιο με λευκό, κόκκινο με λευκό, πράσινο με ασημί. Παρακάτω θα βρείτε στολίδια για όποιο στυλ και να επιέξετε:
https://www.4epoxes.com/xristougenniatika-eidi/xristougenniatika-stolidia-dentrou

Διαλέξτε τις μπάλες:  Τηρήστε τις σωστές αναλογίες με τη διάσταση του δέντρου. Τοποθετήστε τις μεγάλες μπάλες στα χαμηλά κλαδιά του δέντρου και τις μικρές πιο ψηλά. Βάλτε μπάλες και πιο βαθιά, για να φαίνεται το δέντρο πιο γεμάτο και ζωηρό! Αν έχετε ομοιομορφία τολμήστε να βάλετε και μερικά τελείως διαφορετικά στολίδια σε μέγεθος, σχήμα και χρώμα.
https://www.4epoxes.com/xristougenniatika-eidi/mpales-xristougeniatikes

Θέση: Αρχικά πρέπει να αποφασίσετε που θα στήσετε το δέντρο σας. Επιλέξτε να είναι κοντά σε πρίζα και κοντά σε παράθυρο ή μπαλκονόπορτα. Με αυτό τον τρόπο εκτός από τη χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα μέσα στο σπίτι σας θα συμβάλετε και στη γενικότερη εικόνα της γειτονιάς!

Βάλτε τα λαμπάκια: Πριν στολίσετε τα λαμπάκια ελέγξτε ότι λειτουργούν . Ξεκινήστε να βάζετε τα λαμπάκια από κάτω προς τα πάνω, από το σημείο που είναι κοντά στην πρίζα. Τοποθετήστε τα περιμετρικά, μερικά πιο μέσα, αλλά κυρίως έξω στα κλαριά. Σκεφτείτε τι χρώμα και πόσα λαμπάκια θέλετε για το δέντρο σας. Το θέλετε πολύ φωτεινό ή πιο χαμηλό και ρομαντικό φωτισμό; Προτιμήστε LED λαμπάκια που έχουν 6 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής από τα συμβατικά και καταναλώνουν πολύ λιγότερο ρεύμα.
Στη σελίδα μας θα βρείτε άριστης ποιότητας, επώνυμα φωτάκια.
https://www.4epoxes.com/xristougenniatika-eidi/fotakia-xristougeniatika-lampakia

Ξεκινήστε τον στολισμό:  Και τώρα το καλύτερο μέρος ξεκινά! Μα φυσικά ο στολισμός του δέντρου! Μαζευτείτε η οικογένεια, οι φίλοι, βάλτε Χριστουγεννιάτικη μουσική και φτιάξτε το δέντρο σας. Και βοήθεια θα έχετε και η διαδικασία θα θυμίζει μικρή γιορτή. Αν ειδικά έχετε μικρά παιδιά αφήστε τα να συμβάλουν όσο περισσότερο γίνεται στην διαδικασία. Πιθανόν να μην βγει το άριστο αποτέλεσμα, σίγουρα όμως θα είναι φτιαγμένο με αγάπη. Γιατί αυτό είναι άλλωστε και το νόημα των Χριστουγέννων, σωστά?