Είναι καιρός να φτιάξετε το υπαίθριο καθιστικό σας! Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να προετοιμάσετε τον κήπο η τη βεράντα σας. Αν δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε,  αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε:

ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ

1) Καθαρίστε τον χώρο

Κόψτε και κλαδέψτε τα δέντρα και τα ψηλά φυτά για να τους δώσετε το σχήμα που επιθυμείτε. Καθαρίστε και προετοιμάστε κατάλληλα το μέρος για να υποδεχτεί τα έπιπλά σας

2)Καθαρίστε τα έπιπλα με τα σωστά καθαριστικά
Επειδή τα έπιπλα του κήπου μάλλον δεν έχουν καθαριστεί από τον περασμένο Σεπτέμβριο, σας έχουμε την τέλεια λύση για να τα κάνετε να λάμψουν χωρίς κόπο και χωρίς να χρειαστεί να δαπανήσετε αρκετό χρόνο. Λάδια συντήρησης και ειδικά καθαριστικά για έπιπλα εξωτερικού χώρου που θα βρείτε στο κατάστημά μας για να προετοιμαστείτε κατάλληλα.

Αφού θα έχει καθαριστεί ο κήπος και θα έχει δημιουργηθεί η σωστή βάση, τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να ασχοληθείτε με τη διαμόρφωσή του! Η σκίαση είναι ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια για έναν λειτουργικό χώρο που θα τον ευχαριστηθείτε και δεν θα τον αποχωριστείτε ποτέ (ούτε και τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού). Τα πανιά σκίασης και τα κιόσκια είναι πολύ καλές λύσεις και συνήθως αρκετά οικονομικές.

 ΕΠΙΠΛΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ
 Πριν αγοράσετε οτιδήποτε αποφασίστε πρώτα το στιλ που θα σας άρεσε για τον κήπο ή το μπαλκόνι σας. Προτιμάτε ξύλο, μπαμπού ή μέταλλο; Αφού πάρετε αυτή την απόφαση, στη συνέχεια διαλέξτε τα έπιπλα που σας αρεσουν. Στο καταστημά μας  θα βρείτε bistro, τραπεζαρίες, σαλόνια, ξαπλώστρες, κούνιες και πολυθρόνες. Μια ξαπλώστρα, ένα τραπεζάκι για να ακουμπάτε το ποτό ή τον καφέ σας και μια ομπρέλα για σκίαση είναι ό,τι πρέπει!
Αν τα έπιπλά σας είναι παλιά και δεν θέλετε να τα αλλάξετε ακόμα, μπορείτε πολύ απλά να τους βάλετε μπόλικα μαξιλαράκια στις πιο ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές αποχρώσεις. Ο εξωτερικός χώρος θέλει χρώμα για να δείξει όμορφος και μέχρι να ανθίσουν τα λουλούδια που φυτέψατε, μπορείτε να του δώσετε ζωντάνια με διακοσμητικά στοιχεία.


Tip διακόσμησης  Αν έχετε ήδη έπιπλα κήπου μπορείτε να προσθέσετε μερικές όμορφες πινελιές για να δείξει ο χώρος σας πιο ολοκληρωμένος. Υπάρχουν πάρα πολλές λύσεις που θα ομορφύνουν τον χώρο σας και θα σας γεμίσουν με χαρά.