Αποστολή & Πληρωμή

ΚΟΣΤΟΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ:

   Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι η εταιρία μας έχει μοιραστεί το κόστος μεταφοράς των προϊόντων με τον πελάτη μας ώστε το κέρδος της αγορά σας να είναι ακόμα μεγαλύτερο.  Σε καμία περίπτωση δεν χρεώνουμε κόστος συσκευασίας ή αντικαταβολής. Το κόστος μεταφοράς πληρώνεται εφάπαξ στην εταιρία courier ή κατόπιν συνεννόησης με την εταιρία μας μπορείτε να το συμπεριλάβετε σε έναν από τους τρόπους πληρωμής σας. ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 49 ΕΥΡΩ : 4,90 € . ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΝ 49 € ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ COURIER  ή  ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΗ ΠΟΛΗ.

      Γιά Κύπρο :

  •  Η αποστολή γίνεται κατόπιν συνεννόησης  και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον Πελάτη.
  •  Η Αντικαταβολή δυστηχώς δεν γίνεται δεκτή


ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:

    Η εταιρία μας σε οποιαδήποτε μορφή επιλέξετε για την πληρωμή της παραγγελία σας θα έρθει το γρηγορότερο δυνατόν σε τηλεφωνική επαφή 
μαζί σας για την τελική επιβεβαίωση.

1.  Πιστωτική κάρτα: Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας με την πιστωτική ή χρεωστική σας κάρτα μέσω του συστήματος ύψιστης ασφάλειας που σας παρέχει η Viva pay με τις πιο σύγχρονες και ανώτερες διεθνής πιστοποιήσεις. Μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον στο οποίο είσαστε μόνο εσείς και κανένας τρίτος (ακόμα και εμείς) να βλέπει την συναλλαγή ή τους αριθμούς της πιστωτικής κάρτα σας.

2.  Αντικαταβολή: Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελιάς στον χώρο σας από τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier. Αντικαταβολή δεν μπορεί να γίνει δεκτή όταν τα εμπορεύματα λόγω του όγκου τους παραδίνονται με μεταφορική εταιρεία.

3.  Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό :

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : GR 6201101250000012541100488

ALFA BANK: GR51 0140 1360 1360 0200 2016 795

EUROBANK: GR49 0260 2550 0003 2020 0697 522


 


ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ :

    Κάποιες φορές υπάρχουν μερικές περιπτώσεις καθυστέρησης όπως: κακές καιρικές συνθήκες, αργοπορία εισαγωγής τους από το εξωτερικό, αργοπορία     παράδοσης από τους αντιπρόσωπους, έλλειψη προσωπικού από τις εταιρίες courier ειδικά στην εποχή αδειών, στην περίπτωση απεργιών κ.λ.π. Σε αυτές   τις περιπτώσεις η εταιρία μας θα κάνει ότι είναι δυνατόν για την εξυπηρέτησή σας. Η παράδοση μετά την επικύρωση αποδοχής της παραγγελιάς από τον πελάτη και το κατάστημα μας, γίνεται την επόμενη η μεθεπόμενη εργάσιμη ημέρα στην εταιρεία courier ή στην μεταφορική εταιρεία . Βασική προϋπόθεση η παραγγελιά να έχει γίνει έως τις 12.30 μ.μ. της προηγούμενης ημέρας.

e-shop : www.4epoxes.com