Καταστήματα 4 εποχές

  • ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ 3 ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ Τ.Κ. 16451                                                                    

210 9949461   210 9943379    info@4epoxes.com

  • ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ 95Α , ΧΑΛΑΝΔΡΙ  Τ.Κ. 15234

210 6817138   210 9943379    4epoxesxaladripentelis@gmail.com

  • Ωράριο επικοινωνίας και λειτουργίας καταστήματος:

Χριστουγεννιάτικη και Αποκριάτικη περίοδος όλη μέρα κάθε μέρα , και τις Κυριακές.
Δευτέρα έως Παρασκευή 9πμ. μέχρι 9μμ. συνεχές ωράριο ,Σάββατο έως 3μμ.

e-shop www.4epoxes.com

>

 

  •  

 

Ξεκινώντας από το 1992 οι 4 Εποχές είναι από τις πρωτοπόρες Ελληνικές επιχειρήσεις στα εποχιακά είδη.
 Με την πείρα που αποκτήσαμε, καταφέραμε να προσφέρουμε στους πελάτες μας το συνδυασμό ποικιλίας, ποιότητας και χαμηλών τιμών.   Για να πετύχουμε τα παραπάνω, φροντίζουμε να εισάγουμε απευθείας από το εξωτερικό το σύνολο σχεδόν των ειδών μας και ειδικότερα για τα έπιπλα κήπου έχουμε εξασφαλίσει την αποκλειστική αντιπροσωπία με μερικές από τις καλύτερες εταιρείες παραγωγής επίπλων εξωτερικού χώρου παγκοσμίως Οι τέσσερις εποχές ακολουθώντας τα ήθη και τα έθιμα του τόπου μας καλύπτουν όλη την γκάμα των γιορτών,Χριστούγεννα και απόκριες, προσαρμόζοντας τα προϊόντα ανάλογα με την περίοδο που διανύεται.

Αντίθετα με τα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα στο είδος μας τα οποία έχουν αναρτήσει φωτογραφικό υλικό και τιμές με καλάθι αγοράς σε χιλιάδες προϊόντα χωρίς να είναι σε θέση να τα διαθέσουν, σας ενημερώνουμε ότι: Η 4 εποχές είναι και φυσικό κατάστημα από το 1992. Και για τον λόγο αυτό όσα προϊόντα έχουν καλάθι αγοράς είναι και άμεσα διαθέσιμα, στην περίπτωση που κάποιο προϊόν έχει εξαντληθεί, αυτόματα παύει να εμφανίζεται το καλάθι και στην θέση του γράφει ότι εξαντλήθηκε ή αναμένεται (άρα και δεν μπορείτε να το προσθέσετε στην παραγγελία σας). Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν το θέλετε σε μεγάλη ποσότητα καλό θα ήταν να επικοινωνήσετε μαζί μας να δούμε εάν μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες.

........και μην ξεχνάτε όλα μας τα προϊόντα έχουν εγγύηση καλύτερης τιμής χωρίς να ξεγελάμε τον καταναλωτή με ψεύτικες προσφορές

e-shop www.4epoxes.com 

Funy costumes powered by Clown Republic

blog us : http://4epoxes-4epoxes.blogspot.co.ke

google plus : https://plus.google.com/+4εποχέςΑργυρούπολη

fb : https://www.facebook.com/4epoxes.stores/