Προστασία επίπλων κήπου

από anna15 03/10/2021 0 σχόλιο(α)

Το καλοκαίρι ήρθε και πέρασε και μιας και ο χειμώνας είναι προ των πυλών παρακάτω θα βρείς συμβουλές για το πως θα συμμαζέψεις τα έπιπλα του εξωτερικού σου χώρου ώστε να είναι προφυλαγμένα από τις άσχημες καιρικές συνθήκες και ταυτόχρονα να είναι έτοιμα για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρώτο και κύριο ζήτημα είναι να πλύνεις τα έπιπλα του εξωτερικού σου χώρου. Αφιέρωσε μία μέρα για να τα καθαρίσεις με κάποιο σαπούνι ή με κάποιο καθαριστικό κατάλληλο για το υλικό κατασκευής τους και ένα μαλακό σφουγγάρι. Άφησε τα να στεγνώσουν καλά πριν τα αποθηκεύσεις.
Εάν είχες μαξιλάρια στους καναπέδες και τις καρέκλες του κήπου σου διάβασε τις οδηγίες τους και πλύνε τα με τον τρόπο που παρουσιάζει ως συμβατό. Άφησε τα να στεγνώσουν καλά και έπειτα αποθήκευσε τα σε ένα σημείο που δεν θα έχει υγρασία. Μπορείς να προμηθευτείς ειδικά μπαούλα για τη φύλαξη τους. 

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι η αποθήκευση των επίπλων του εξωτερικού σου χώρου. Θα πρέπει για αρχή να σκεφτείς που θα τα αποθηκεύσεις ώστε να καθαρίσεις εκείνο το μέρος και να είναι έτοιμο.
Στο κατάστημά μας μπορείς να βρεις αδιάβροχες θήκες επίπλων ώστε να διασφαλίσεις ότι τα έπιπλα θα είναι προστατευμένα από την υγρασία στο 100%. Καλύτερο θα ήταν να αποφύγεις να σκεπάσεις όλα τα έπιπλα με ένα μεγάλο κομμάτι προστατευτικό. Είναι προτιμότερο να καλύψεις το καθένα χωριστά, δηλαδή χώρια το τραπεζάκι, χώρια οι καρέκλες. Με αυτόν τον τρόπο θα καλύψεις καλύτερα τα έπιπλα.Αν πάλι αυτό δεν είναι εφικτό θα μπορέσεις να βρείς μεγάλα καλύμματα ώστε να καλύψεις όλα τα έπιπλα μαζί χωρίς πρόβλημα. 

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο