Προστασία με στυλ εορταστικό. Η μάσκα είναι το απαραίτητο εφόδιο των ημερών μας...Και αφού πρέπει να τις φοράμε, για να προστατέψουμε τον εαυτό μας και αυτούς που αγαπάμε... γιατί να μην της δώσουμε στυλ και άνεση αποτυπώνοντας στοιχεία του χαρακτήρα και του πνεύματος των Χριστουγέννων σε αυτή;
Οι υφασμάτινες μάσκες προστασίας με χριστουγεννιάτικα θέματα που σας παρουσιάζουμε είναι ελληνικής παραγωγής από 100% βαμβακερό διπλό πυκνό ύφασμα, με μεγάλη αντοχή στο πλύσιμο αλλά και στο σιδέρωμα. Η μάσκα μπορεί να πλυθεί στο χέρι ή στο πλυντήριο, στους 40-60 βαθμούς πριν την πρώτη χρήση, αλλά και κάθε επόμενη φορά διατηρώντας την αρχική της εμφάνιση. H μάσκες προστασίας μας είναι εξαιρετικές για χρήση ό από παιδιά, εφήβους και ενήλικες χάρη στην άνεση που προσφέρει στην αναπνοή, αλλά και την απαλή αίσθηση στο πρόσωπο.
H σύγχρονη πανδημία, γνωστή ως covid-19, ή ο μεγαλύτερος πλέον εχθρός μας, ξεχωρίζει για την εύκολη μεταδοτικότητα της στους ανθρώπους, κυρίως μέσω σταγονιδίων αναπνοής. Έτσι λοιπόν, μία καλή μάσκα προσώπου, με τη σωστή χρήση της, είναι ο μεγαλύτερος σύμμαχός μας στη μάχη κατά του ιού.

Δεν περιέχουν απαγορευμένες αμίνες MAK III, ούτε αλλεργιογόνες ουσίες και πληροί τις προδιαγραφές Reach της ευρωπαϊκής ένωσης και της οδηγίας 67/548/EEC.

Πιστοποίηση: ΕΝ 14683/19, ΕΝ 16844/19, ΕΝ ISO 4007, EN 1827/09 CE (accEN150/1EC 17050-1: 2010)