Πως Να Καθαρίσετε Αποτελεσματικά Τα Ξύλινα Έπιπλα Βεράντας

από anna15 25/07/2017 0 σχόλιο(α) Έπιπλα κήπου και βεράντας,
Έφτασαν Οι Μέρες Που Όλοι Μας Ανυπομονούμε Μετά Τη Δουλειά Να Γυρίσουμε Στο Σπίτι Και Να Κάτσουμε Να Χαλαρώσουμε Στη Βεράντα Μας. Είναι Όμως Τα Έπιπλά Μας Καθαρά; Σήμερα Σας Έχουμε Τα Πιο Απλά Tips Για Να Καθαρίσετε Αποτελεσματικά Τα Ξύλινα Έπιπλα Βεράντας.
Τα Ξύλα Που Χρησιμοποιούνται Για Τη Δημιουργία Επίπλων Εξωτερικού Χώρου Αντέχουν Στη Φθορά Και Στη Συνεχή Αλλαγή Των Καιρικών Συνθηκών Κατά Τη Διάρκεια Του Έτους. Παρόλο Που Τα Υλικά Που Χρησιμοποιούνται Βοηθάνε Στη Διατήρηση Του Χρώματος Και Στην Προστασία Από Τη Φθορά, Μια Συντήρηση Τουλάχιστον Μια Φορά Το Χρόνο Είναι Απαραίτητη Για Να Διατηρούνται Τα Ξύλινα Έπιπλά Σας Σε Καλή Κατάσταση Για Περισσότερο Καιρό. Βαθύ Καθάρισμα Για Να Απομακρύνετε Λεκέδες Ή Μούχλα, Ανακατέψτε 3 Και 3/4 Φλ. Ζεστό Νερό Με Σκόνη Οξυγονούχου Λευκαντικού (Ειδικό Απορρυπαντικό Χλωρίνης Για Ξύλινες Επιφάνειες Σε Μορφή Σκόνης Που Ανακατεύεται Με Νερό Πριν Τη Χρήση Και Θα Το Βρείτε Σε Σούπερ Μάρκετ). Τρίψτε Την Επιφάνεια Των Επίπλων Σας Με Μια Βούρτσα Με Μαλακές Τρίχες Και Ξεπλύντε.
 
Για Λεκέδες Σκουριάς Αν Θέλετε Να Διώξετε Λεκέδες Σκουριάς, Κουτσουλιές Πουλιών Ή Να Επαναφέρετε Το Αρχικό Χρώμα Στα Έπιπλά Σας, Χρησιμοποιήστε Λεπτό Γυαλόχαρτο (Θα Βρείτε Σε Καταστήματα Με Εργαλεία Ή Σε E-Shops) Και Τρίψτε Κατά Μήκος Της Επιφάνειας Που Θέλετε Να Καθαρίσετε. Αν Η Επιφάνεια Που Θέλετε Να Καθαρίσετε Είναι Μεγάλη Και Δεν Μπορεί Να Καθαριστεί Εύκολα Με Γυαλόχαρτο, Χρησιμοποιήστε Χλωρίνη Για Ξύλινες Επιφάνειες. Απλώστε Με Μια Βούρτσα Και Στη Συνέχεια Ξεπλύντε Ακολουθώντας Πιστά Τις Οδηγίες Του Κάθε Απορρυπαντικού Που Χρησιμοποιείτε.Προσοχή! Μην Χρησιμοποιείτε Κανονική Χλωρίνη Γιατί Θα Βλάψει Το Ξύλο Των Επίπλων Σας.
Διατήρηση Για Την Προστασία Από Τις Υπεριώδεις Ακτίνες, Τη Βρωμιά Και Την Υγρασία, Ή Για Να Διατηρηθεί Το Χρώμα, Ακολουθήστε Το Παρακάτω Tip Για Να «Σφραγίσετε» Το Ξύλο Και Να Μην Παθαίνει Τίποτα Με Το Πέρασμα Του Χρόνου. Καθαρίστε Όλες Τις Επιφάνειες Και Περάστε Με Γυαλόχαρτο.Βάψτε Από Πάνω Αν Θεωρείτε Ότι Χρειάζεται. Στη Συνέχεια Απλώστε Ένα Ειδικό Συντηρητικό Χρώματος (Θα Βρείτε Σε Καταστήματα Με Είδη Καθαρισμού) Για Να Μην Επηρεάζεται Το Έπιπλό Σας Από Τις Ακτίνες Του Ήλιου Και Να Μην Μουχλιάζει. Συμβουλευτείτε Τις Οδηγίες Του Κατασκευαστή Για Να Δείτε Πόσο Συχνά Πρέπει Να Περνάτε Τα Έπιπλά Σας Με Αυτό Το Υγρό. Συνήθως Χρειάζεται Κάθε 1-2 Χρόνια.
Ετικέτες: έπιπλα κήπου

Αφήστε ένα σχόλιο