Αποστολές ,Τρόποι Παραγγελίας Και Παράδοσης

από anna15 25/07/2017 0 σχόλιο(α) Τα Νέα μας,
Αντίθετα Με Τα Περισσότερα Ηλεκτρονικά Καταστήματα Στο Είδος Μας Τα Οποία Έχουν Αναρτήσει Φωτογραφικό Υλικό Και Τιμές Με Καλάθι Αγοράς Σε Χιλιάδες Προϊόντα Χωρίς Να Είναι Σε Θέση Να Τα Διαθέσουν, Σας Ενημερώνουμε Ότι: Η 4 Εποχές Είναι Και Φυσικό Κατάστημα Από Το 1992. Και Για Τον Λόγο Αυτό Όσα Προϊόντα Έχουν Καλάθι Αγοράς Είναι Και Άμεσα Διαθέσιμα, Στην Περίπτωση Που Κάποιο Προϊόν Έχει Εξαντληθεί, Αυτόματα Παύει Να Εμφανίζεται Το Καλάθι Και Στην Θέση Του Γράφει Ότι Εξαντλήθηκε Ή Αναμένεται (Άρα Και Δεν Μπορείτε Να Το Προσθέσετε Στην Παραγγελία Σας). Σε Περίπτωση Που Κάποιο Προϊόν Το Θέλετε Σε Μεγάλη Ποσότητα Καλό Θα Ήταν Να Επικοινωνήσετε Μαζί Μας Να Δούμε Εάν Μπορούμε Να Καλύψουμε Τις Ανάγκες.
ΓΕΝΙΚΑ: Η Εταιρία Μας Σε Οποιαδήποτε Μορφή Τρόπου Αγοράς Και Παραγγελιάς Επιλέξετε Θα Έρθει Το Συντομότερο Σε Επαφή Μαζί Σας Για Την Τελική Επιβεβαίωση. Για Τον Λόγο Αυτό Να Μην Ξεχάσετε Να Μας Δώσετε Τα Τηλεφώνα Ή Την Ηλεκτρονική Σας Διεύθυνση.
ΤΡΟΠΟΙ ΑΓΟΡΑΣ:
  1. Παραγγελιά On-Line: Μπορείτε Να Κάνετε Την Παραγγελιά Σας Όλο Το 24ωρο Ενώ Βρίσκεστε Μέσα Στο Σύστημα Μας Ακολουθώντας Της Οδηγίες.
  2. Τηλεφωνικά: Έχετε Την Δυνατότητα Παραγγελιάς Τηλεφωνικά Και Για Να Λύσουμε Οποιαδήποτε Απορίας Σας Στα Τηλέφωνα: 210 9949461 Ή 210 6817138
  3. Με E-Mail: Μπορείτε Να Στείλετε Την Παραγγελία Σας Ηλεκτρονικά Συμπληρώνοντας Όλα Τα Στοιχεία Και Τα Τηλεφωνά Σας Για Να Έρθουμε Σε Επαφή Μαζί Σας Στο Info@4epoxes.Com
  4. Με Fax: Στο 210 9943379 Γράφοντας Και Τα Τηλεφώνα Που Μπορούμε Να Σας Βρούμε.
  5. Από Τα Κατάστημα Μας


ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ :
Κάποιες Φορές Υπάρχουν Μερικές Περιπτώσεις Καθυστέρησης Όπως: Κακές Καιρικές Συνθήκες, Αργοπορία Εισαγωγής Τους Από Το Εξωτερικό, Αργοπορία Παράδοσης Από Τους Αντιπρόσωπους, Έλλειψη Προσωπικού Από Τις Εταιρίες Courier Ειδικά Στην Εποχή Αδειών, Στην Περίπτωση Απεργιών Κ.Λ.Π. Σε Αυτές Τις Περιπτώσεις Η Εταιρία Μας Θα Κάνει Ότι Είναι Δυνατόν Για Την Εξυπηρέτησή Σας. Η Παράδοση Μετά Την Επικύρωση Αποδοχής Της Παραγγελιάς Από Τον Πελάτη Και Το Κατάστημα Μας, Γίνεται Την Επόμενη Η Μεθεπόμενη Εργάσιμη Ημέρα Στην Εταιρεία Courier Ή Στην Μεταφορική Εταιρεία . Βασική Προϋπόθεση Η Παραγγελιά Να Έχει Γίνει Έως Τις 12.30 Μ.Μ. Της Προηγούμενης Ημέρας.

ΚΟΣΤΟΣ & ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΔΩΣΗΣ:
Θα Θέλαμε Να Σας Γνωστοποιήσουμε Ότι Η Εταιρία Μας Έχει Μοιραστεί Το Κόστος Μεταφοράς Των Προϊόντων Με Τον Πελάτη Μας Ώστε Το Κέρδος Της Αγορά Σας Να Είναι Ακόμα Μεγαλύτερο. Σε Καμία Περίπτωση Δεν Χρεώνουμε Κόστος Συσκευασίας. Το Κόστος Μεταφοράς Πληρώνεται Εφάπαξ Στην Εταιρία Courier Ή Κατόπιν Συνεννόησης Με Την Εταιρία Μας Μπορείτε Να Το Συμπεριλάβετε Σε Έναν Από Τους Τρόπους Πληρωμής Σας.
ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΜΕΧΡΙ 50 ΕΥΡΩ : 5,90 € . 
ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΤΟΝ 50 € ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ COURIER Η Η ΜΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΗ ΠΟΛΗ.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
Η Εταιρία Μας Σε Οποιαδήποτε Μορφή Επιλέξετε Για Την Πληρωμή Της Παραγγελία Σας Θα Έρθει Το Γρηγορότερο Δυνατόν Σε Τηλεφωνική Επαφή Μαζί Σας Για Την Τελική Επιβεβαίωση.
  1. Πιστωτική Κάρτα: Μπορείτε Να Κάνετε Την Παραγγελία Σας Με Την Πιστωτική Σας Κάρτα Μέσω Του Συστήματος Ύψιστης Ασφάλειας Που Σας Παρέχει Η Viva Pay Με Τις Πιο Σύγχρονες Και Ανώτερες Διεθνής Πιστοποιήσεις. Μέσα Σε Ένα Ασφαλές Περιβάλλον Στο Οποίο Είσαστε Μόνο Εσείς Και Κανένας Τρίτος (Ακόμα Και Εμείς) Να Βλέπει Την Συναλλαγή Ή Τους Αριθμούς Της Πιστωτικής Κάρτα Σας.
  2. Αντικαταβολή: Πληρωμή Με Την Παραλαβή Της Παραγγελιάς Στον Χώρο Σας Από Τις Συνεργαζόμενες Εταιρίες Courier. Αντικαταβολή Δεν Μπορεί Να Γίνει Δεκτή Όταν Τα Εμπορεύματα Λόγω Του Όγκου Τους Παραδίνονται Με Μεταφορική Εταιρεία.
  3. Κατάθεση Σε Τραπεζικό Λογαριασμό :


ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ : GR 6201101250000012541100488
EUROBANK: GR 0402601750000400100731887
Ετικέτες: τα νέα μας

Αφήστε ένα σχόλιο